Γίνατε όλοι ειδικοί και να που καταντήσαμε


«Η
ανάλυση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων σε όχι και τόσο λογικές αποφάσεις πρέπει να υπάρχουν λόγοι που δυσκολεύουν την απόκτηση γνώσης, αφού αργοπορούν οι υπεύθυνοι δραματικά την θεραπεία. Ενδιαφέρον προκαλούν άτομα που μπορούν να βελτιώσουν έστω και τώρα την πορεία μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά βαδίζουν ανίσχυροι πάνω σε τεντωμένο σχοινί με επίπονους γι’αυτούς τραυματισμούς.

Λεπτές ισορροπίες καταρρέουν υπερβαίνοντας την εν λόγω Κυβέρνηση που οι Γαλάζιοι ονομάζουν υπηρεσιακή και περνούν στο στάδιο των πολιτικών αλλαγών εξετάζοντας πληροφορίες που εισρέουν, καλλιεργώντας έτσι τις υψηλές από την αρχή προσδοκίες για αυτή.

Με σκονάκια αντιμετωπίζουμε κάθε φορά τους Τροικανούς που συνιστούν διαδικασία εξάσκησης των λειτουργών στα εμβόλιμα γρανάζια της γραφειοκρατίας, που δυσκολεύονται ανίατα να διεκπεραιώσουν την άσκηση των καθηκόντων τους.

Εξουθενωμένοι πια από τις γενικευμένες απόψεις του καθενός εξακολουθεί να επικρατή στη χώρα πανικός αρμοδιοτήτων που δημιουργούν λανθασμένες απόψεις στην προσπάθεια του δήθεν συμμαζέματος.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top