Cyndi Lauper


«Κ
άθε φορά" είναι ένα τραγούδι από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cyndi Lauper, κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το άλμπουμ της. Έφθασε στον αριθμό ένα στις ΗΠΑ Billboard Hot 100 Chart στις 9 Ιουνίου, 1984, και παρέμεινε εκεί για δύο εβδομάδες. Παγκοσμίως, το τραγούδι είναι το πιο εμπορικά επιτυχημένο single της μετά το "κορίτσια θέλουν απλά να διασκεδάσουν», και έφθασε στον αριθμό τρία στο UK και στον αριθμό έξι στα ARIA. Το Rolling Stone και το MTV: 100 Greatest Pop Songs κατατάσσεται στο Νο. 66.

Ήταν υποψήφια για το τραγούδι της χρονιάς στα βραβεία Grammy του 1985. Η μπαλάντα θεωρείται ένα κλασικό της δεκαετίας του 1980 και εξακολουθεί να παίζεται συχνά σε ενήλικες σύγχρονο ραδιόφωνο. Η "Κάθε φορά" είναι ένα τραγούδι από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cyndi Lauper, κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το άλμπουμ της, αυτή είναι τόσο ασυνήθιστο.

Η Cyndi είναι γνωστή για πολλά εξώφυλλα στο ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένης μιας ορχηστρικής εκδοχής με Miles Davis. Μια ακουστική έκδοση τραγουδήθηκε από την Lauper το 2005 στο άλμπουμ, The Acoustic με τη Sarah McLachlan στα φωνητικά.



[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top