Χρεοκοπημένα ιδανικά δεσμεύουν τα κοινά μας


«Μ
ε αφορμή τα Νομοτεχνικά σας, ασύλληπτο και ολότελα χαμένο μοιάζει να είναι για εσάς το πρόβλημα μου, αφού ασχολούμενοι με τα του οίκου σας εμπαίζεται παράνομα τους αγώνες για αξίες και ελευθερίες των προγόνων μας…και εσείς δεν ενοχλήστε.

Αδιαφορώντας για τα χαμένα ιδανικά και τις θυσίες και καταπλακώνοντας τα περί νόμο Ελευθερίας Αναπνοής, βρισκόμαστε στα πρόθυρα της απόλυτης απειλής γνωρίζοντας την ανερχόμενη και ολοκληρωτική πτώση μετά την εγκλωβισμένη του Μνημονίου Κυβέρνηση … μα εσείς παρακαλώ μην ενοχλείστε.

Στην δικλίδα των Καταπατητών βρίσκετε η τύχη μου αφού στην ιστορία αυτή ο κόσμος μου ηττήθηκε χωρίς ουσιαστικές επιλογές παρά μονάχα με υποσχέσεις ταγμένος, τόσο που ένιωσα δέσμιος των δεδομένων σας και ξέχασα τα ουσιώδη … μα εσείς παρακαλώ μην ενοχλείστε.

Εύχομαι ξανά και ξανά να μην συμβεί και σε μένα ο αποκλεισμός της σωτηρίας όπως και σε τόσους άλλους ειλικρινείς που λησμονούν μια ήρεμη και χωρίς προβλήματα επανάληψη ζωής, μακριά από πόνους, δοκιμασίες, και απώλειες … μα εσείς παρακαλώ… άλλο μην ενοχλείστε.[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top