Μείναμε αφύλακτοι σε όλη αυτή την επικαιρότητα


«Τ

α καυτά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα και που ανάγκασαν τους Έλληνες να λυγήσουν, μέσα σε όλο αυτό το παλιομοδίτικο περιτύλιγμα της λαμογιάς και της κομπίνας όπου με ραγδαία εξάπλωση και σε μορφή ιού ξεπετάχτηκε μια νεα υποκατηγορία στο προσκήνιο, η γενιά των θηριωδών τζίπ, των διακοποδανείων και των πιστωτικών καρτών στιγμάτισαν ιδιαίτερα την χρονιά που πέρασε.

Η κατασκευασμένη εξαπάτηση η οποία στην συνέχεια ακλούθησε μια διαδρομή εξαντλητικής φορολόγησης που συνεχίζετε έως και σήμερα με διαδικασία νομιμοποίησης που σχεδιάστηκε και ακολουθήθηκε στα πλαίσια μιας οργανωμένης ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα την καταπάτηση της ελευθερίας και το αποτελείωμα της υποκατηγορίας με την δημιουργία και κατασκευή μιας νέας γενιάς.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει στόχο μια γενιά ρομπότ που θα ρυθμίζει αυθαίρετα τα δικαιώματα και το μέλλον των ανθρώπων μεταδίδοντας την πείνα, την φτώχια, και τόσα άλλα που προσβάλουν την αξιοπρέπεια στον μεγαλύτερο βαθμό της πραγματικότητας συμμετέχοντας έτσι στα παγκόσμια σενάρια μιας νέας Βουλγαρίας με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.

Ο μποναμάς της ΔΕΗ στο καλωσόρισμα του νέου χρόνου είναι ο προπομπός των μέτρων που έπονται και που θα επιβαρύνουν με 7,5 δισ. ευρώ συν τα μέτρα που ήδη σχεδιάζονται για το κλείσιμο της φετινής «μαύρης τρύπας» ύψους 3 δισ. ευρώ, φέρνει το 2012.

Σε όλη αυτή την επικαιρότητα με πρωταγωνιστή την ντροπή και την αδικία αφύλακτοι μείναμε από κάθε λογής επίθεση και τα τερτίπια του καθενός.



[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top