Με πνίγει το άδικο συνάνθρωποι !!

Αν παρακολουθήσει κάνεις τα bloggs που οι αναρτήσεις τους αναφέρονται σε << Tricks >> θα δει ότι κάτω από τις αναρτήσεις τους τα σχόλια είναι από 0 έως 5 ενώ η επισκεψιμότητα της συγκεκριμένης σελίδας του blogg είναι πόλη περισσότερη, αυτό άλλωστε φαίνεται από τον ίδιο το κωδικό ( tricks ) που τον συναντά κάνεις σε πολλούς blogger, άρα παρά τα τόσα μηνύματα και ωραία στιχάκια όπως ( το χειροκρότημα για τον καλλιτέχνη, ή τόσα άλλα ) δεν συγκινούν κανέναν και τίποτα, έτσι απλά περνούν αδιάφορα.
Όσο για τις αναρτήσεις που δεν αφορούν tricks, τα σχόλια μετά βίας ξεπερνούν τα 30 που σημαίνει ότι το ποσοστό είναι ελάχιστο έως καταθλιπτικό, όταν μάλιστα οι εγγεγραμμένοι δήθεν << Φίλοι >> ξεπερνούν τους χίλιους, πράγμα απογοητευτικό για όλους εμάς, που αφιερώνουμε λίγο χρόνο από την ζωή μας, άλλες φορές για να ενημερώσουμε, και άλλες για να βγάλουμε από μέσα μας κάποια πράγματα, από τα πολλά που μας προβληματίζουν. Αλλά, και διαφορετικό να ήταν το ποσοστό δηλ. είτε έχεις 1 φίλο είτε χίλιους, όταν δεν ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις σου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η επισκεψιμότητα του c.box, που ξεπερνά κατά πολύ και σε καθημερινή βάση την αντίστοιχη των αναρτήσεων και που τις περισσότερες φορές οι συνομιλίες είναι μεταξύ δυο – τριών ατόμων, που δεν μπήκαν ποτέ στο κόπο να αφήσουν έστω και ένα σχόλιο καλό ή κακό δεν έχει σημασία, η γνώμη μετράει.

Σήμερα οπουδήποτε αλλού εκτός της Ελλάδας σε μεγάλο ποσοστό επικοινωνούν μέσο Newsletter, αδυνατώ να καταλάβω κάποιους όταν λένε μπαίνω στη σελίδα σου άρα δεν θέλω να μου στέλνεις μηνύματα, όταν καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από διάφορους άσχετους, ξένους που μας ταλαιπωρούν πραγματικά. Εξ άλλου η ανάρτηση ενός << Φίλου >> δεν είναι ενόχληση, είναι χαρά μας, ενδιαφέρον, άποψη, γνώμη, που πρέπει να γεννάει την επιθυμία για ένα σχόλιό μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top