σστ…. Μεταξύ μας το μυστικό!!

Μην μου πείτε ότι κάποιος από σας δεν έχει έστω και ένα μυστικό σε κάποιο σεντούκι του μυαλού κρυμμένο.
Μα αν καθίσεις και το βάλεις στο τραπέζι, και το αναλύσεις, και το σκεφτείς πολύ καλά, και ανακαλύψεις ότι τελικά δεν είναι τίποτα το σοβαρό, τότε τι κάνεις;
Πως θα ήτανε ο κόσμος σου χωρίς μυστικά; Αν ξαφνικά ανακαλύψεις τελικά ότι τα μυστικά αυτά δεν είναι πάρα ένα τίποτα γιατί έτσι πίστεψες εσύ ή γιατί έτσι σε έκανε κάποιος να πιστέψεις τότε τι θα κάνεις; πια θα είναι η αντίδραση
σου;
Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο αυτόματα αυτοί που σου εκμυστηρεύτηκαν κάτι σταματούν να σου έχουν υποχρέωση, άρα έχουν όλο το δικαίωμα να σε κάνουν ότι θέλουν.
Και γιατί μας λένε τα μυστικά τους; μήπως για να ξαλαφρώσουν αυτοί και να τα φορτωθούμε εμείς;
Μήπως τα μυστικά είναι αυτά που κάνουν την προσωπικότητα του καθενός και δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή;
Για πολλούς πάλι δεν θέλουν να τα μοιράζονται με κανέναν, γιατί φοβούνται πως άμα μαθευτεί μπορεί να πληγώσει και να πληγωθεί ή στην χειρότερη περίπτωση να καταστρέψει η ζωή του ή τη ζωή κάποιου άλλου.
Μα όταν έχεις ένα κρυμμένο μυστικό έχει κάποια άξια για σένα και δεν θα ήθελες να περάσει σαν κάτι ασήμαντο, γιατί αν είναι έτσι προτιμάς να το κρατήσεις και να το λύσεις εσύ κατά όπως νομίζεις.
Τελικά όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι, γιατί στην ουσία δεν σε νοιάζει ποιος θα σου πει το πιο μεγάλο μυστικό, αλλά γιατί να σου το πει.
Και έρχομαι στα λόγια κάποιου που είπε το εξής: Γνωρίζεται κάποιον που να έχει λύσει όλα του τα προβλήματα; Γιατί εγώ όχι και δεν με νοιάζει.
Και περιμένετε τώρα να σας βρω εγώ την λύση, περιμένετε προτάσεις και ιδέες αλλά, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι, να κάνετε μια επαλήθευση στο σεντούκι σας, στο σεντούκι της αλήθειας, και αν μείνει ανοιχτό θα βρείτε την απάντηση, γιατί κάθε απάντηση κρύβει και μια αλήθεια.
Να ρωτάς να μην βαρεθείς ποτέ γιατί κάποια στιγμή θα σου φανερωθεί, μα μην δεχτείς διαταγές, εσύ να βρεις τις δικές σου εντολές.


"All my Posts"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top