Η Επέλαση της Υπερεξουσίας

Ξυπνάς ένα πρωί και γύρω σου παρατηρείς ότι όλα αρχίζουν να αλλάζουν, μια εποχή πρωτόγνωρη για σένα, μια εποχή που δεν πιστεύεις σε αυτά που ακούς και βλέπεις, μια εποχή εφιαλτική! Σκοτεινή, απρόσωπη.
Μια παγκόσμια εξουσία, Υπερεξουσία μάλιστα κάνει παρέλαση και αναγκάζει τα κράτη σε υποταγή με έναν τρόπο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, με έναν πόλεμο που δεν πληγώνονται σώματα αλλά ψυχές.

Σκοπός η καταδυνάστευση της κάθε χώρας, η εξαφάνιση πολιτισμών, ο στραγγαλισμός της ελευθερίας, ο βιασμός της συνείδησης κ.λ.π.
Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν θέλουν να πιστέψουν ή να αντιληφθούν, την ύπαρξη αυτής της αθέατης Υπερεξουσίας.
Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να ειρωνεύονται τα όσα συμβαίνουν ή και στην καλύτερη περίπτωση ακόμα, αμφισβητούν για την ύπαρξη μιας τέτοιας κατάστασης.
Άλλοι πάλι υποψιάζονται, αλλά αδυνατούν ή νομίζουν πως αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και απλά περιορίζονται στα αισθήματα τους που τους έχουν κυριεύσει με αφορμή την αδυναμία ή από το αίσθημα κάποιας μορφής υπαρξιακής αγωνίας.


"All my Posts"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top