Διευθύνσεις e-mail με νέες καταλήξεις προσφέρει η Yahoo

Η Yahoo Inc. τριπλασιάζει από την Πέμπτη τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να προσφέρει προσθέτοντας τα ονόματα χώρου «ymail.com» και «rοcketmail.com» ως εναλλακτική λύση στο «yahoo.com».
Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι πολλοί χρήστες που θα ήθελαν να ανοίξουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκουν κατηλειμμένο το όνομα χρήστη που τους ενδιαφέρει όταν προσπαθούν να εγγραφούν στο yahoo.com.

Είναι η πρώτη φορά που η Yahoo προσφέρει διευθύνσεις σε ονόματα χώρου διαφορετικά από το εταιρικό όνομα. Προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 1997, λίγο μετά την εξαγορά έναντι 80 εκατ. δολαρίων της Four11 Corp., στην οποία ανήκε το όνομα χώρου rocketmail.

Με 266 εκατομμύρια συνδρομητές το φετινό Απρίλιο, η Yahoo είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν και προσφέρεται δωρεάν, το e-mail θεωρείται σημαντικό προϊόν επειδή εξασφαλίζει την πίστη των χρηστών και φέρνει συχνές επισκέψεις που αυξάνουν τα έσοδα από διαφημίσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων comScore, δεύτερος μεγαλύτερος παίκτης στην αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι με μικρή διαφορά η Microsoft, που είχε τον Απρίλιο 264 εκατ. συνδρομητές.

Το Gmail της Google παραμένει τρίτο με 101 εκατ. χρήστες τον Απρίλιο, παρουσιάζει όμως την ισχυρότερη ανάπτυξη με 30 εκατ. νέους συνδρομητές στη διάρκεια του 2007.

Το Gmail προσφέρει σήμερα δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 6 Gigabyte, ενώ το Yahoo Mail περιορίζεται στο 1 Gigabyte.

ΠΗΓΗ:-in.gr-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top