Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

Με αυτή μου την ανάρτηση δεν κατηγορώ απλά θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα για όλους αυτούς τους μεγάλους προγραμματιστές που έχουν κατακλίσει την blog ατμόσφαιρα , με τα < < δωρεάν > > κολπάκια .
Για όλους αυτούς που θέλουν και το κραυγάζουν πως αυτό που κάνουν είναι για να γίνουν τα blog όμορφα πιο , και η μόνη τους ανταμοιβή είναι απλά να βάλεις το δικό τους πανό στο blog σου .
Σαν νέος χρήστης λοιπόν και εγώ , διάβασα τις συμβουλές τους και έκανα όλα αυτά που μου ζητήθηκαν έμμεσα .
Επίσης τους ευχαριστώ για την βοήθεια τους αλλά εκείνο που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ότι παρόλο τα υπερβολικά ( υπερβολικά για μένα είναι κάτι που επαναλαμβάνεται πάνω από δυο φορές ), μηνύματα και τα απανωτά σχόλια δεν μπήκανε στον κόπο ούτε καν να μου απαντήσουν έστω και αρνητικά .
Πράγματα που αφορούσαν τους δικούς τους κώδικες και αναρτήσεις , και κάποια από αυτά είναι .

1) Γιατί μου ζητάς να βάλω banner το σου αφού εσύ δεν βάζεις το δικό μου , με θέλεις απλά για πελάτη ; Αν είναι έτσι για τον ίδιο λόγω σε θέλω και εγώ .
2) Γιατί δεν απαντάς στα e-mail των επισκεπτών σου .
3) Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα του cbox σου .
4) Γιατί δεν έχεις ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου και όχι να κάνει δέκα ώρες με τις διάφορες και αμφίβολες email φόρμες .
5) Στο τέλος της ανάρτησης σου μου λες ότι αν κάτι πάει στραβά να επικοινωνήσω μαζί σου . Εγώ το κάνω εσύ που είσαι ;
6) Γιατί μου ζητάς να μην κάνω αυτό το blog στο μου και να μην κάνω εκείνο ενώ εσύ το κάνεις με διαφορετικό τρόπο αλλά το κάνεις .
7) Εγώ έκανα παρακολούθηση στο Google Friend Connect σε ακολούθησα στο twitter , στο πρόσωπο του βιβλίου , και όπου αλλού ήθελες , εσύ γιατί όχι ;
8) Εγώ σε διαβάζω εσύ γιατί όχι ; Δεν σου αρέσουν οι αναρτήσεις μου ; Αν πάρουμε αυτή τη λογική και εσύ δεν είσαι αλάνθαστος / η , απλά ότι μου Σερβίρεις και δεν μου αρέσει το σβήνω ( περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ) , σε διαβάζω όμως .
Κάπου διάβασα : Πες μας την δραστηριότητα στο blog του και μετά θα αποφασίσω αν θα βάλω σου banner το .
Κάποιος άλλος είπε βάλε το banner του τάδε και θα βάλει και το δικό σου , εγώ φυσικά σαν καλός και νέος το έκανα αλλά ψάχνοντας και τη δική του σελίδα μπας και δω το δικό μου τζίφος , και όχι μόνο αυτό , το άτομα δεν έχει καν στο Το blog του πουθενά κανένα πανό .
Και το κουφό σήμερα ζήτησα μέσο email διευκρίνηση σχετικά με την ανάρτηση κάποιου κόλπου , και η απάντηση ήταν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που μου έλεγε να δω την τελευταία ανάρτηση , καλά αλλού για αλλού καμιά σχέση .
Όσο αναφορά τα παραπάνω να είστε καλά κύριοι και κυρίες προγραμματιστές ( bloger ) για την όποια βοήθεια πήρα , από εσάς , ζήστε λοιπόν εσείς στο κόσμο σας και εγώ στον δικό μου , αυτόν τον κόσμο εγώ δεν τον θέλω .
Να ξέρεται όμως οτι εγώ θα συνεχίσω να σας διαβάζω .
Όσο αναφορά κάποιους που εγώ τους έχω ονομάσει ψαράδες δηλαδή βάζουν ένα τίτλο π.χ. κόλπα & στικά πατάς εκεί και έχει μέσα οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που λέει ο τίτλος , έχω να τους πω ότι έτσι το μόνο που έχουν να κερδίσουν είναι τη μόνιμη απόρριψη .
Τέλος σε όλο αυτό το πακέτο σαφώς και υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται , ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο ΑΑΤΟΝ , κοινός ως Α! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο .. .

Δεν έχω λόγια να πω για αυτόν το τύπο .
1) Οι αναρτήσεις του άψογες
2) Οι κοινωνικότητα τέλεια
3) Οι απαντήσεις του κατατοπιστικές
4) Κ.λ.π.
Κάθε φορά και όταν τον χρειάστηκα ήταν εκεί , κάθε φορά που του ζήτησα κάτι μου απάντησε αμέσως και ας είναι στην άλλη άκρη άκρη του κόσμου .
Απευθύνομαι λοιπόν στους πιο καινούργιους από bloger εμένα , μην πάτε μακριά και χαλαστείτε όλες σας οι απορίες είναι εδώ
Δεν έχω μάθει να δίνω δώρα και άλλες τέτοιες αηδίες αυτό που έχω μάθει είναι να το λέω με λόγια .
Αυτά λοιπόν φίλε μου Νίκο ( επίτρεψε μου να σε λέω φίλο αν και δεν σε ξέρω , αλλά αν τα φέρει η ζωή θα ήθελα να σε γνωρίσω ) σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και εύχομαι τους αναγνώστες σου να τους χιλιάσεις αν και αυτό είναι σίγουρο .
Εξάλλου όπως λες και εσύ μην το ψάχνεις θα σε βρει .
Αυτά λοιπόν κύριοι / ες προγραμματιστές γίνεται εσείς πρώτα καλύτεροι και μετά θα γίνουμε και εμείς .

Χωρίς παρεξήγηση ! !

15 σχόλια:

AATON είπε...

Διαβάζοντας απο την αρχή το κείμενό σου, ομολογώ πως ξαφνιάστηκα κάπως, και σκεύτηκα, μα τι του έκανα, για μένα τα γράφει; Σοβαρά στο λέω.
Μετά όμως είδα πως ..δεν εννοούσες εμένα.
Θέλω να σου πω ένα ταπεινό ευχαριστώ φίλε μου Φουρνιώτη, και ναι, να με θεωρείς φίλο σου, κι ας μην γνωριζόμαστε ακόμη προσωπικά. Τιμή μου το θεωρώ. Θα είναι κι εμένα μεγάλη η χαρά μου να σε γνωρίσω, όπως και τόσα άλλα παιδιά όταν (πρώτα ο Θεός) έρθω στην πατρίδα, έστω και για λίγο.
Να είσαι πάντα καλά, σε ευχαριστώ και πάλι.

Unknown είπε...

Έχω μάθει στη ζωή μου να λέω την γνώμη μου στα ίσια.
Πράγμα όμως που κατά καιρούς το έχω πληρώσει, γιατί η αλήθεια πονάει.
Όταν όμως μάθεις να δέχεσαι την κριτική γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος.

bloggertips.gr είπε...

ωχ,ωχ,ωχ φίλε Νίκο, μάλλον εμένα εννοεί:)...

Φίλε Φουρνιώτη, αν εννοείς εμένα σε μερικά από τα πάνω, δεν σου κρατώ κακία..

Το Blog σου σήμερα βρήκα χρόνο να το δω (σήμερα είδα και τα μαιλς σου) και πράγματι είναι πολύ ωραίο blog.

Πάντως αυτη η καθυστέρηση στα μαιλς δεν είναι από υπεροψία, αλλά από έλλειψη χρόνου....

Αν είχες το πρόγραμμά μου για μια μέρα θα είχες πεθάνει...

Ρώτα και τον φίλο Νίκο να σου πει ότι ήμουν ακόμα και στα πρόθυρα να κλείσω παντελώς το blog λόγω φόρτου εργασίας.

Καληνύχτα

Υ.Γ: Να και σήμερα που βρήκα χρόνο να δω τα μαιλς και να τα απαντήσω, είδες τι ώρα είναι? Απλά δεν κοιμάμαι γιατί πρέπει να απαντησω σε κάποια μαιλς...

Ομολογώ πάντως πως ο Νίκος είναι πολύ πιο συνεπής σε αυτά..

Unknown είπε...

Αν σε στεναχώρησα φίλε μου λυπάμαι και σου ζητώ συγνώμη, πάντως κάλιο αργά πάρα ποτέ.
Καλή δουλειά λοιπόν και δεν χρειάζεται τόση πρέσα στη ζωή μας, το μόνο που κάνει είναι να μας τρώει σιγά σιγά.

bloggertips.gr είπε...

Φίλε Φουρνιώτη δέχομαι τη συγγνώμη σου, μα πιο πολύ με ενδιαφέρει να παραδεχτείς το λάθος σου σε μερικά πράγματα, να ανακαλέσεις και να διαγράψεις ή να ξαναγράψεις μερικά πράγματα σε αυτην την ανάρτηση που αναφέρονται σε μένα. Γιατί ποτέ δεν μου έχει πει κανένα κακό για τίποτα και έχω ξενυχτήσει φτιάχνοντας blogs χωρίς να ζητάω ούτε ένα ευρώ. Έτσι απο μεράκι και για δική μου ευχαρίστηση να βοηθώ τους άλλους.

Συγκεκριμένα:

1) Πράγματι τον τελευταίο καιρό απαντώ καθυστερημένα σε μαιλς και σχόλια. Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απολογηθώ, όλα αυτά γίνονται επειδή πολύ απλά δεν έχω χρόνο. Νομίζω ότι είναι απλό και κατανοητό. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι αναγκασμένος να μην πάω για μπάνιο και να κάτσω να απαντήσω σε μαιλς και σχόλια. Το τελευταίο πράγμα που δεν θέλω να με δεσμεύει είναι το blog μου. Όλα τα άλλα με δεσμεύουν αλλά όχι το blog. Ποτέ μα ποτέ δεν διαγράφω μαιλς ή σχόλια και ποτέ δεν απαντώ σε μερικους επιλεκτικά.

2) Ουδέποτε είπα άμεσα ή έμμεσα ότι ειμαι προγραμματιστής ή τίποτε τέτοιο. Ειλικρινά απορώ πως σου ήρθε αυτό. Επίσης ουδέποτε απαίτησα από κανέναν να βάλει το λινκ μου. Με συγχωρείς μα αυτά που γράφεις είναι τρομερα ψέματα και αν κάποιος δεν με ήξερε πριν θα είχε δημιουργήσει πολύ λανθασμένη άποψη για μένα. Επίσης ισχύει ότι τα πάντα που γράφω είναι 100% δωρεάν και όχι <>. Τα μόνα που έχω ως έσοδα από το blog είναι επειδή διαφημίζω κάποιους στην αρχική σελίδα μου. Επίσης πάντοτε ήταν, είναι και θα είναι ο μοναδικός και αμετάκλητος στόχος μου να γίνουν όλα τα blogs πιο όμορφο εμφανισιακά. Αν δεν με πιστεύετε, φτάνει να ρωτήσετε μερικους που έχω ξενυχτήσει για να τους στήσω τα blog τους. Δεν τους το απαίτησα, μα μου έλεγαν ότι είτε θέλω είτε όχι αυτοί θα βάλουν το λινκ μου στο blog τους επειδή ένιωθαν υποχρεωμένοι.

3) Αυτό που γράφεις: "6) Γιατί μου ζητάς να μην κάνω αυτό το blog στο μου και να μην κάνω εκείνο ενώ εσύ το κάνεις με διαφορετικό τρόπο αλλά το κάνεις .", πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

4) Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι άλλοι, αλλά εγώ όταν ακολουθώ κάποιον στο twitter,facebook,friend connect το κάνω με μόνο γνώμονα ότι μου αρέσει αυτός και το blog του. Νομίζω αυτό είναι και το σωστό.

5) "Κάπου διάβασα : Πες μας την δραστηριότητα στο blog του και μετά θα αποφασίσω αν θα βάλω σου banner το ." Που το έχω γράψει αυτό??? Αν το έχω γράψει και δεν το θυμάμαι, συγγνώμη θα το σβήσω αμέσως γιατί δεν είμαι αυτού του στυλ.

6) Κάτι άλλα που λες, μάλλον δεν αναφέρεσαι σε μένα. Αν ναι πες μου να το συζητήσουμε και θα δεις ότι έχεις άδικο.

7) Όσο για αυτό που λες ότι "εγώ σε διαβάζω, εσύ γιατί όχι?", με συγχωρείς αλλά είναι λίγο χαζό. Καταρχιν εγω δεν έχω χρόνο να κοιτάξω το δικο μου blog, θα κοιτάξω και τα άλλα. Αλλά και εκτός από αυτό ρε φίλε αν είναι έτσι πρέπει να κοιτάω 200 blogs. Επίσης δεν ισχύει ότι εγώ σε βλέπω, κοίτα με κι εσύ. Δεν έχει λογική αυτό.

Ειλικρινά πρώτη φορά (και τελευταία ελπίζω) κάθομαι να απολογούμε για αυτά τα πράγματα. Αλλά όσο δεκτικός και αν είμαι, δεν μπορώ να δεχτώ κάποια από αυτά που γράφεις γιατί είναι άδικα και δεν είναι αλήθεια.


Δεν ξέρω για τους άλλους, μα εμένα δεν είναι η ζωή μου το blog μου και δεν θέλω να με δεσμεύει. Αυτό το πράγμα το έχω συζητήσει και με τον Νίκο και τον hackaday, και μάλιστα τους έλεγα ότι θα κλείσω ή θα πουλήσω το blog επειδή με κουράζει αφάνταστα. Αυτό με συμβούλεψαν είναι να ηρεμήσω για λίγο και ότι δεν χρειάζεται να δημοσιεύω συνεχεια αναρτησεις.


Γιάννης ή Johnpatra,

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συγγνώμη σου, αλλά θέλω πραγματικά να σβήσεις αυτά που αναφέρονται σε μένα σε αυτήν την ανάρτηση. Καντο εφόσον κατάλαβες το λάθος και πιστεύεις ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Αν ακόμα υποστηρίζεις τα λεγόμενά σου, είμαι εδώ για να το συζητήσουμε.

Unknown είπε...

Όπα !! για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή φίλε μου Γιάννη γιατί νομίζω ότι έχει γίνει παρεξήγηση.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω εγώ τώρα είναι σε πιο σημείο της ανάρτησης μου πιάστηκες για να μου σέρνεις όλα αυτά, και να με αποκαλέσεις ψεύτη.
Σου απαντώ λοιπόν και πιστεύω έτσι να σου λυθούν όλες οι απορίες σου και πιάνομαι από την δική σου φράση στην Νο 6) λες ότι : ( πραγματικά δεν το καταλαβαίνω ).
Σου εξηγώ λοιπόν ότι λογικό είναι να μην το καταλαβαίνεις γιατί απλούστατα δεν αφορούν εσένα και το blog σου για τους εξής λόγους.
1)Δεν είσαι προγραμματιστής
2)Δεν σου έχω στείλει παραπάνω από ένα μήνυμα.
3)Δεν μου ζήτησες και δεν σου ζήτησα ποτέ αλλά και ούτε το αναφέρεις κάπου στο blog σου να βάλω το banner σου. Αντί αυτού εγώ σε ενημέρωσα ότι το έβαλα και αυτό ήταν αν θυμάμαι και το μοναδικό μήνυμα από εμένα που έλαβες.
4)Πες μας την δραστηριότητα στο blog του και μετά θα αποφασίσω αν θα βάλω το banner σου. Σου απαντώ λοιπόν μην κάνεις τον κόπο και ψάξεις για κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι στο blog σου.
5)Αν ξαναδιαβάσεις λοιπόν την ανάρτηση μου θα διαπιστώσεις ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με σένα.
Το μόνο που θα μπορούσε να σε συνδέσει είναι αυτό ( 2) Γιατί δεν απαντάς στα e-mail των επισκεπτών σου.) πράγμα που παραδέχτηκες και εσύ ο ίδιος.
Ψέματα δεν έχω πει στην ζωή μου και το ίδιο μαθαίνω και στα παιδιά μου, λάθη έχω κάνει, δεν έβλαψα κανέναν όμως,και ότι έχω να πω το λέω στα ίσια, αλλά όσο αναφορά την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχω να αλλάξω τίποτα, αντίθετα αυτά τα στηρίζω με ντοκουμέντα.
Δεν ζήτησα ποτέ καμιά εξήγηση και απολογία από κανένα.
Πιστεύω να σε κάλυψα αν όχι πες το μου.

bloggertips.gr είπε...

Α ωραία με κάλυψες φίλε Φουρνιώτη. Νόμιζα ότι όλα αυτά αναφέρονταν σε μένα και δικαιολογημένα νομίζω παρεξηγήθηκα. Το ότι απαντώ καθυστερημένα, το παραδέχτηκα και είναι επειδή δεν έχω χρόνο. Όχι για τίποτα άλλο. Λοιπόν αφού τα υπόλοιπα δεν αναφέρονται σε μένα, καλώς. Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια. Έχεις κάνει πολύ ωραιο το blog σου πάντως.

Unknown είπε...

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια που λές για το blog μου και επίσεις για το baner μου που έβαλες στη σελίδα σου αλλα αν βρεις λιγο χρονο διόρθωσέ το σε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω τι διάολο έκανα και δεν ανοίγει ούτε σε σένα ούτε στον Νίκο.Τώρα το εχω αλλάξει και θέλω να πιστέυω οτι δουλεύει.

bloggertips.gr είπε...

ok! έχεις φτιάξει λάθος τον κώδικα του banner σου.

το λάθος είναι σε αυτό το σημείο:
αυτός είναι ο σωστός:

a href="http://www.fourniotis.blogspot.com"

Unknown είπε...

Ναι πρωτα ειχα a href... μα τωρα ειναι αυτος ειναι λαθος δηλαδη?
Τωρα ειναι <a target....αν πας λιγο πιο πανω αριστερα θα δεις τι λεω.

bloggertips.gr είπε...

όχι στη δομή του είναι σωστός ο κώδικας.
ένα απλό λάθος έχεις κάνει στην url του Blog σου.

αντί να έχεις το http://fourniotis.blogspot.com/ έχει κάτι σαν αυτό: http://www.blogger.com/fourniotis.blogspot.com

απλά σβήσε αυτο και γράψε σωστά τη διεύθυνση του blog σου

Unknown είπε...

OK Ευχαριστω

bloggertips.gr είπε...

Πάντως ομολογώ ότι με αυτην την ανάρτηση πήρα πάλι μπροστά και έχω διορθώσει κάποια πράγματα. Να κι αυτό με τη φόρμα μαιλ που δεν σου άρεσε το σβησα.

Unknown είπε...

Πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι πιο γρηγορο,πιο απλο και πιο Εξυπηρετικό απο το Outlook

AATON είπε...

..και πιο διάτρητο σε θέμα ασφάλειας ;-)

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top