Θριάμβευσε στην παρέλαση των παιδιών μας η Ελλάς


«Γ

ελαστήκατε αν νομίσατε ότι παρέλαυναν τα παιδιά μας το Σάββατο στην αποκαρδιωτική εικόνα που όλοι αντικρίσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά με πρωταγωνιστή την Αστυνομία. Με την απειλή αυτοφώρου ανάγκαζαν γονείς και συνόδους να κάνουν τον κύκλο του Συντάγματος προκειμένου να καμαρώσουν τα παιδιά τους πράγμα που δεν έγινε εφικτό αφού κατά μήκος του δρόμου είχε τοποθετηθεί το τείχος της ΕΛΛΑΣ που δεν επέτρεψε στους γονείς να χαρούν παρόλο τα παρακαλετά τους προς τους υπεύθυνους.
Έντονα ζωγραφισμένη παρέμενε και μετά το πέρας της παρέλασης η απορία και ο φόβος στα πρόσωπα των μικρών παιδιών και όλα αυτά με μια κυβέρνηση που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το σχέδιο απομάκρυνσης των Επισήμων σε τυχόν επεισόδια και τίποτα άλλο.
Η αποτυχία του Υπουργού Παιδείας αλλά και τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά στην οικογένεια οι μαθητές μας είναι μερικοί από τους λόγους διαμαρτυρίας που σαν αποτέλεσμα είχαν την αδιαφορία τους προς τους επισήμους.

Με το απίστευτο σχέδιο τρομοκράτησης των παιδιών και του κόσμου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση διασφάλισε επιτυχώς την επιτυχημένη παρέλαση των Αστυνομικών!! δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Άντε και του χρόνου... χωρίς παιδιά κύριοι.




[Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top