Αφήστε τα << Κονάκια >> εξουσίας και βρείτε λύση


«Π
αρά τις απαιτήσεις των Εταίρων εξακολουθούν και συνεχίζονται με στρουθοκαμηλίστηκες συμπεριφορές και χωρίς κανένα παράγοντα αξιοπιστίας, κάτω από αυτή την ανικανότητα που έχει δημιουργηθεί. Πρέπει να πάρουμε και άλλες λύσεις συνωμοτούν Τρόικα και Κυβέρνηση ενώ το ΠΑΣΟΚ απαξιώνει την μέχρι τώρα κατάσταση δημιουργώντας κονάκια Εξουσίας και αδιαφορώντας για το λάθος της όλης ιστορίας που δεν επέτρεψε στα μέτρα που εφαρμόστηκαν καθυστερημένα και δύσκαμπτα να αποδώσουν.

Φτάνει πια η σκαρταδούρα και η ασφυκτική πίεση, η Ελλάδα δεν έχει καμιά τύχη αν δεν φροντίσουν να αλλάξουν έγκαιρα τα πράγματα στο εσωτερικό της έτσι ώστε να σταματήσουν οι αοριστίες που κάθε άλλο πάρα μόνο διαμαρτυρίες και αθλιότητα προκαλούν.

Σφυρίζουν αδιάφορα στο ακριβό περιβάλλον της Χώρας προκαλώντας με την λανθασμένη Πολιτική τους τον τελευταίο καιρό την αποτυχία. Είναι προφανές ότι για τη διάσταση αυτή ευθύνονται κατά μεγάλο ποσοστό οι Πολιτικοί που πρέπει επιτέλους να παραδεχτούν ότι δεν έχουν λύσεις.

Εμείς χτίζουμε και αυτοί γκρεμίζουν σε αυτή την χώρα που δεν έχει καταλάβει ακόμα τους κινδύνους που αντικρίζουμε στα καθημερινά γυμνάσια του Κράτους, βυθισμένοι σε ένα τραπεζικό πάγωμα είμαστε υποχρεωμένοι χρεωστικά αμή τι άλλο για γενεές ακόμα.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top