Ανησυχούν για την άλλη μέρα στο ΠΑΣΟΚ…


«Σ
αν  << πυροτεχνήματα >> σκάνε το ένα μετά το άλλο οι μεταξύ τους συναντήσεις στο ΠΑΣΟΚ με τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα να επικρατούν κατά κόρον, ενώ κάθε άλλο πάρα ενδιαφέρων δείχνουν να έχουν οι συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου σε ένα ήδη έντονο και φορτισμένο μετά και τις τελευταίες δεσμεύσεις κλήμα.

Αισθανόμενοι την ανάγκη του Νέου και του καινούργιου, έντονος εκνευρισμός εκδηλώνετε για τα πολλαπλά μηνύματα που λαμβάνουν από τα Galop και που παρασύρουν διαδικασίες και μακρά υποσχόμενες θητείες αμνημονεύτων χρονών.

Την ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν για την τύχη της χώρας και την δική τους, νέοι διεκδικητές εμφανίζονται στο παρασκήνιο του ΠΑΣΟΚ της άλλης μέρας, με τον κ. Σκανδαλίδη τον Δ. Ρέππα και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να προσκολλούν στον Ε. Βενιζέλο ενώ ο Η. Μόσιαλος ο Γ. Ραγκούσης και ο Α. Λοβέρδος με τον κ. Πάγκαλο και ο Μ. Χρυσοχοΐδης να δηλώνει παρόν για την Προεδρία.

Από το αποτέλεσμα της συνόδου θα εξαρτηθεί αν οι παπανδρεϊκοί θα στηρίξουν με νύχια και με δόντια τον Πρωθυπουργό τους ενώ οι πλευρές Βενιζέλου και Πάγκαλου σε αρνητική περίπτωση θα πιέσουν για εκλογές.



[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top