Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μια απλή διαπίστωση


Κ
αμένο χαρτί με γερά νεύρα στη φάση της απόρριψης, περιμένει μυστήρια να παραμερίσει τα υπολείμματα ενός στραπατσαρισμένου εγωισμού, που τίποτα δεν θέλει πλέον να θυμίζει, να αισθάνεται, να ζει, αντέχοντας ή μη τα δυνατά και έντονα βολικά για σένα ηχογραφημένα στο ισόγειο της μεριάς, μηνύματα της δικής σου καρδιάς.

Με σκοπό προειδοποίησης διαχωρίζεις τα μικρά χωρίς την απόλυτη προτεραιότητα, προκαλώντας μετάληψη σε μυστήριο θείο, παρακαλώντας λειτουργικά το συμπλήρωμα της εισβολής, έκπληξη διστακτική, αρχή μιας καινούργιας λυτρωτικής απόκτησης.

Προσμονή ανακούφισης αναμένει νοερά με ξεσπάσματα σπάνια να απλώνονται σαν πέπλο μυστηρίου, με ένστικτα που καλπάζουν στο ταχύ και δύσκολο γοητευτικό μακριά σου υπόλοιπο ζωής.

Ένταση και μυστήριο καταπίνουν με ανυπομονησία φιλότιμα, ελευθερώνοντας ένα λάγνο ζώο με άνεση φυσική και απόλυτη, γνώρισμα παλιό σαν μια θανάσιμη σιωπή, για άλλη μια φορά διαπίστωση ήσουνα!! απλή.


Ο Φουρνιώτης


2 σχόλια:

Σάββας είπε...

Πάρα πολύ ωραίος ο τρόπος γραφής σου φίλε μου Φουρνιώτη. Έχω διαβάσει πολλές αναρτήσεις σου αλλά σπάνια σχολιάζω. Ίσως γιατί όταν διαβάζει κάποιος τέτοιου είδους κείμενα είναι να απορεί και όχι να σχολιάζει. Εγώ πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω κάτι δικό σου, προβληματίζομαι. Συνέχισε να γράφεις.

Unknown είπε...

Σαββα μου σε ευχαριστω να εισαι καλα.

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top