Δεν με αγγίζουν οι κριτικές των « ειδικών »....


Δ
εν ασχολούμαι με όλους αυτούς τους φαντασμένους που κατά καιρούς έχουν μια φαεινή ιδέα και που για την υλοποίηση της απέναντι στον καθένα μας πειραματίζονται καθημερινά και αλόγιστα με στάση παθητική και φαντασιόπληκτη καταφθάνουν με δύναμη πολιτική αδιαπραγμάτευτη και οργανώνοντας στρατηγικά το ανακάτεμα της δική μας επιβίωσης.

Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα και στο χειρισμό των ιδεών τους, αλλά στη λογική και στην φιλοσοφία, οι οποίες παλεύουν για την δική μου επιβίωση χωρίς περιθώρια, αναπτύσσοντας έτσι βασικά ένστικτα αμυνόμενα στις δεξιότητες όλων αυτών, που με την συλλογική τους συμπεριφορά το μόνο που καταφέρνουν είναι φτώχια και ταλαιπωρία.

Η ικανότητα στο να μας μελετούν σαν ένα επιστημονικό αντικείμενο είναι αφορμή χλευασμού σε μια αντιφατική διαδικασία με σύντομη περιγραφή που υλοποιήθηκε σε χρόνο ιδανικό και ακατέργαστο, επέκταση Ευρωπαϊκή!! που γνωρίζει με μαθηματική ακρίβεια τον κανόνα της οργανωμένης λιτότητας σε ένα κράτος μη οργανωμένο και παραγωγικό, σε μια χώρα που ο λαός της ζημιώνετε, χωρίς οικονομική ανάπτυξη, σε μια χώρα που η έννοια του κράτους δικαίου αποδυναμώνεται καθημερινά, σε μια χώρα που στις λαϊκές της πουλιούνται όλων των ειδών ξένα προϊόντα εκτός από τα δικά της, κ.τ.λ. στη χώρα του χωρίς, όπου οι άνθρωποι κάνουν σκέψεις και όνειρα, όπου καλούνται να επιζήσουν, αξιοπρεπώς.

Σε αυτό το ντέρμπι της ανάλυσης και των ιδεών, κράτους και παρακράτους, φτωχών και πλουσίων, συλλαμβάνω την λογική σε μια στάση οργής που παραδόξως με κυνηγάει από τα παιδικά μου χρόνια

Ζητάω συγνώμη σε μένα για μένα, γιατί δεν περιμένω από κανέναν άλλον να το κάνει...!


Ο Φουρνιώτης

3 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Πολύ σωστά τα λες....Και ποιος τους βάπτισε ''ειδικούς'';;; Οργή νοιώθω και εγώ όχι όμως μόνο σ'αυτούς αλλά και σε μας....Γίναμε και εμείς οι κάτοικοι-χωρίς... μιας χώρας -χωρίς...
Καλή σου μέρα

Unknown είπε...

Η ντροπή που νιώθω είναι απέραντη όχι μόνο γιατί δεν μπορώ να αντιδράσω, αλλά πιο πολύ γιατί βλέπω γύρω μου όλους αυτούς τους διαμορφωμένους πολιτικούς να δέχονται αδιαμαρτύρητα τον ευτελισμό της χώρας μας.

Unknown είπε...

Καλημερα Elpidaanna

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top