Ξεσκαρτάρισμα << Φίλων !! >>


Π
ρο εκπλήξεως βρέθηκα σήμερα αφού με μια απρόσμενη επισκεψούλα μου στους ( λιγοστούς μετά από δική μου πάντα επιλογή ) φίλους,  να πω και εγώ με την σειρά μου την καλημέρα μου όχι μόνο σε αυτούς που με επισκέπτονται καθημερινά και τους ευχαριστώ για αυτό, αλλά και σε αυτούς που για διάφορους λόγους στο πέρασμα του χρόνου ξεχαστήκαμε!!
Ομολογώ πράγματι ότι χαράμισα την μέρα μου για να καταλήξω και να κατατάξω για τους δικούς μου πάντα Φίλους μιλάω ( που είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από αυτούς είναι και δικοί σας φίλοι ) στις εξής κατηγορίες:

1) Γυρολόγοι: Αυτοί που δεν έχουν τι να κάνουν και παίρνουν αμπάριζα όλα τα bog χτυπώντας πάνω σε μια ανάρτηση σου με σκοπό να ανταποδώσεις και εσύ την επίσκεψη ή έτσι απλά για να σου φύγει η απορία ποιος είναι αυτός που σου έκανε την τιμή και σε επισκέφτηκε, αφού είναι κάτι καινούργιο πλέον για σένα.
2) Γλείφτες: Αυτοί που σου στέλνουν γραμματάκια με περιεχόμενο τι ωραίο είναι το blog σου κάνε ένα Link Back.
3) Πονηρούληδες: Αυτοί που λένε σε έχω βάλει στα φιλικά μου, θα ήθελα να βάλεις και το δικό μου, ή αυτοί που λένε ότι ζητώ την άδειά σου να σε βάλω στα φιλικά μου, αλλά αν πατήσεις για να δεις το δικό σου ο τύπος δεν έχει καν στη σελίδα του φιλικά ιστολόγια.
4) Μπανεράκιδες: Αυτοί που λένε βάλε το banner μου και θα βάλω το δικό σου, και όταν το βάλεις ειδοποίησέ μας για να βάλουμε το δικό σου, και αν το δείτε γράψτε μου.
5) Αυτοί που ενώ όλα πάνε καλά στην αρχή στην πορεία δεν έχουν το θάρρος ακόμα και μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα να σου εξηγήσουν το λόγω κόβοντάς σου ξαφνικά ακόμα και την καλημέρα.
6) Και μια νέα κατηγορία που δυσκολεύομαι αλήθεια να δώσω κάποια ονομασία είναι αυτοί που μέσο face book αφού έχουν επισκεφτεί τη σελίδα σου και χωρίς να δώσουν άλλα στίγματα ζητούν μέσο αυτού να τους κάνεις φίλους.

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτούς που αγνοήσανε παντελώς το γράμμα μου: Σε όλους αυτούς η άγνοιά μου είναι και η απάντησή μου.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι βάση των δικών μου Λιγοστών Φίλων

Αλήθεια εσείς έχετε ψαχτεί πάνω σε αυτό το θέμα; Μπορεί να βρείτε και άλλες κατηγορίες, ανάλογα με το δικό σας ποσοστό φιλίας που αληθινά θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα αν το μάθω, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγω αλλά για να ξέρουμε και τι λέμε.


Ο Φουρνιώτης

4 σχόλια:

Greecelands. είπε...

Καλή Σας Ημέρα Κύριε Φουρνιωτη!!
Την Αληθινη Φιλια, την Κρινουμε με τις πραξεις και με την διαρκεια !!
Η καθαρή Φιλία δεν καθοδηγείται και Αυτό μόνο ο χρόνος το φέρνει στο φως!!
Τώρα για την "Φιλία" , εγώ θα το χαρακτήριζα σχέση συνεργασίας μεταξύ κάποιων Ανθρώπων, ένα παιχνίδι, Σοβαρό που θα μπορούσε να γίνει όπλο γιαυτό πρέπει να υπάρχει ευπρεπή συμπεριφορά!

Unknown είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Μαρία, αυτό που με ενοχλεί σε κάποιους είναι ο λάθος τρόπος που χρησιμοποιούν για να καταφέρουν τον σκοπό τους με διάφορους τρόπους που αναφέρω πιο πάνω.
Προς αποφυγή παρεξήγησης είπα κάποιοι όχι όλοι.

Σάββας είπε...

Καλησπέρα Φουρνιώτη! Δεν ξέρω εμένα σε ποιο είδος με κατατάσσεις :). Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πήρα κανένα γράμμα σου. Εγώ στο δικό μου blog έχω παρατηρήσει κάποιους γυρολόγους. Είναι πολλοί που μπαίνουν και κάνουν ένα-δύο κλίκ έτσι για να φαίνεται ότι μπήκαν. Σχόλια εννοείτε πως ποτέ δεν αφήνουν. Γενικά ο κόσμος δεν αφήνει σχόλια και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Άλλο να γράψεις ένα άρθρο π.χ. περί πολιτικής και ο άλλος να μην θέλει να σχολιάσει και είναι σεβαστό και άλλο να τους βάζεις να ακούσουν ένα τραγούδι και ενώ ξέρω ότι το έχουν ακούσει όλοι να μην γράφει κανένας σχόλιο. Γράψε ρε συ ένα καλό, κακό, χαζομάρα. Γράψε κάτι. Τέλος πάντων να μην σε ζαλίζω. Κάτι τελευταίο...ασχολείσε με την ποίηση;

Unknown είπε...

Σάββα καλησπέρα τα σχόλια είναι μια πονεμένη ιστορία που έχω αναφερθεί στο παρελθόν, http://fourniotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html και δεν πρόκειτε να ασχοληθώ ξανά. Την κατάταξή μας σε κάποια κατηγορία την πέρνη ο καθένας ανάλογα με τις πράξεις του.
Τώρα αν με ρωτήσεις τι σημαίνει ποίηση δεν έχω ιδέα, απλά μου βγαίνουν.

Να'σαι καλά

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top