Δεν με αφήσατε σε ησυχία όλα αυτά τα χρόνια Δουλευταράδες

Καθίστε ορέ και λίγο τι έχετε πάθη;. Λες και τα έχουνε βάλει με τον οχθρό τους ρε φίλε, λες και αυτοί είναι στην αντίπερα όχθη και όλοι εμείς απλά στην άλλη, λες και έχουμε να μοιράσουμε τα προικοσύμφωνα, λες και εμείς θέλουμε να τους πάρουμε τα αξιώματά τους.

Καθίστε ορέ και λίγο, τι νομίζετε δηλαδή, επειδή στο ξαφνικά και από το πουθενά μέσα σε μια νύχτα σας κάναμε γνωστούς νομίζετε ότι μπορείτε να
μας κάνετε ότι θέλετε; Παρκάρισε λίγο πιο πίσω Δουλευταρά Πολιτικέ και πιάσε τον περιφερικό δες το μέλλον με φόντο την οικονομική κρίση και εξήγησέ μου το, γιατί δεν τα κατέχω εγώ αυτά και μπερδεύομαι.

Καθίστε ορέ και λίγο, ο χρόνος έχει γυροβολιά, τι νομίσατε δηλαδή ότι με αυτούς που διορίσατε τόσα χρόνια εξασφαλίσατε και την μόνιμη διανομή σας στην εξουσία; Γιατί άραγε, όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκε έστω και ΕΝΑΣ η ακόμα και εσύ ο ίδιος να σταματήσεις τον πόλεμο που έχεις κηρύξει εδώ και 30 χρόνια σε εμένα και μερικούς άλλους;

Καθίστε ορέ και λίγο, μάλλον δεν κοιτάτε πίσω, γιατί στραβό το κλήμα και το σαμάρι στενό που μου φόρεσες, με τις δικές σου ενέργειες κάτω από κλίμα ευθυμίας όπου κυριαρχούσαν τα πονηρά. Μην κοιτάτε που δεν έγινα όπως εσείς, απλά σιχαίνομαι αυτό που κουβαλάτε έχετε αρρωστήσει με κάτι τη γενιά μας που μόνο με αηδία πλέον μπορεί να σας δει.

Είσαστε υπεύθυνοι για την μετάδοση της ασθένειας και δεν κάνατε τίποτα γι’ αυτό, αντίθετα προσπαθήσατε να την μεταδώσετε όλο και πιο πολύ, όλο και πιο βαθιά σε σημεία κέραια και αναγκαστικά με αποτέλεσμα να χρειαστούν άλλα τόσα χρόνια για την εξάγνισή της.

Ίσως το λάθος μου να ήταν ότι σας έδωσα πολλά!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top