Εκτέλεση στα τρία μέτρα

Μας τιμωρούν γιατί είχαμε παχυλούς μισθούς, υπέρογκες συντάξεις, και μικρή φορολόγηση. Μας έμπαζαν τριάντα χρόνια, μας δοκίμαζαν άλλα δέκα πέντε, στημένη στη γωνία για αυτό που θα ακολουθούσε και η συνταγή καλά μαγειρεμένη και άψογα δοκιμασμένη. << Στα τρία μέτρα λοιπόν εκτέλεση κανονική μόνο που το ΠΥΡ το λέει αυτή τη φορά η ΤΡΟΙΚΑ, αφού όλοι αυτοί απέτυχαν παταγωδώς με τα κολπάκια της λιτότητας και των περικοπών τους

και θύμα για μια ακόμα φορά ο Ελληνικός λαός. Δεν πάει καιρός που μετά από ψεύτικες υποσχέσεις μεν του ενός και την κούραση του άλλου, τα μόνα λόγια που έμειναν στα αυτιά των Ελλήνων ήταν << Λεφτά υπάρχουν > και πρόγραμμα υπάρχει, μα ούτε λεφτά είδαμε ούτε πρόγραμμα, χρειάστηκε πολύς καιρός να καταλάβει ο Γιωργάκης ότι το ταμείων είναι μείον.

Οπότε, εις το ακέραιο η εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ πήγε περίπατο και ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε μια δραματική στροφή 180 μοιρών, εξαγγέλλοντας μέτρα περικοπών μισθών και συντάξεων. Το πρώτο σοκ απ' τη στροφή Παπανδρέου δικαιολογήθηκε ως αναγκαστική κίνηση αποτροπής για τα “χειρότερα που έπονται”.


Ο Φουρνιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top