Μήνυμα αναγνώστη προς Bloggers...

Γράφει ο Λάμπρος Ελαφονησιώτης
"Αγαπητοί blogers, εδώ και πολύ καιρό αηδιασμένος από την συστηματική και κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής εξημέρωσης με τους σαπιοκαναλάρχες και τα διάσημα και μη φερέφωνα-παπαγαλάκια, τους απέκλεισα από την ζωή μου και την ενημέρωσή μου. Βρήκα μια μεγάλη όαση ενημέρωσης και ελευθερίας γνώμης, σε σας τους blogers. Εγώ σας ονομάζω ως την άμεση μορφή δημοκρατίας που εμφανίστηκε στη ζωή μας και που

ξέφυγε από τους διαπλεκόμενους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Νομίζω με σας τους blogers to σύστημα δέχτηκε τεράστιο πλήγμα στην
προσπάθειά του να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη. Αν εσείς θέλετε και μπορείτε να είστε διαφορετικοί και να αποτελέσετε το στήριγμα του Ελληνικού λαού αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθήσουν. Ανεβάστε στα blogs σας τα κείμενα του ανώνυμου Έλληνα που αποτελούν τη μόνη και γνήσια φωνή.
Βοηθήστε αυτές τις κρίσιμες στιγμές να εκφραστεί ο απλός και αγνός Έλληνας πολίτης. Είστε το αποκούμπι της έρημης Ελληνικής Δημοκρατίας. Μην παρασυρθείτε από σειρήνες και κελεύσματα που θα προσκολήσουν και εσάς στο σάπιο σύστημα ενημέρωσης. Αποτελέστε λύση και όχι μέρος των που αντιμετωπίζει η χώρα και τα παιδιά μας. Αν μείνετε αντικειμενικοί και αδεύσμευτοι οι Έλληνες θα σας χρωστάνε τεράστια χάρη. Θα προσπαθήσουν να σας φιμώσουν, να σας εξαγοράσουν και θα κάνουν καθε τι για να ανακόψουν την μεγάλη ζημιά που κάνετε στη παραπληροφόρησή τους. Σας τρέμουν και σας φοβούνται τόσο όσο και την οργή που νιώθει κάθε Έλληνας.
Κρατηθείτε στις επάλξεις και μην υποκύξετε. Το κίνημά σας φρούριο ελπίδας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.Υ.Π. Ανεβάστε γνώμες και σχόλια ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης. Αφήστε όλα τα λουλουδια να ανθήσουν.
Μην ασχολείστε με life style αναφορές.
Σας ευχαριστώ...

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top