Η αγάπη μου μια συννεφιά

Αγάπη σημαίνει ότι ποτέ δε θα χρειαστεί να πεις συγγνώμη γιατί απλούστατα δεν πρέπει να πληγώσεις, να στεναχωρήσεις, να πικράνεις, γιατί στην αγάπη ποτέ δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα πάρα μόνο μικρά αλλά με μεγάλη αγάπη.

Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μας, είναι η διαπίστωση ότι μας προσέχουν, ότι υπάρχουμε, ότι μας αγαπούν γι’αυτό που είμαστε, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Στιγμιότυπα που φωτίζουν τις εικόνες της ψυχής σου, με αγάπη που παίρνεις, απάντηση με πράξεις όχι γιατί σε στοιχειώνουν αλλά σαν μια μικρή μαγεία δίνει ελπίδα και όχι ένα ψεύτικο χαμόγελο.

Είναι πάλι κάτι που κάνει τα χείλη σου να ξεδιπλώσουν από χαρά, είναι τα μάτια και ας μην σε κοιτάζουνε, είναι η ύπαρξη και ας μη σε προσέξανε, φτάνει μόνο που είναι εκεί και ας γελάει την ώρα που σου πάτησε την καρδιά, φτάνει μόνο να νιώθει ευτυχία γιατί αυτό είναι το δώρο που έκανες, είναι η ζωή σου.

Αγάπη είναι να προσφέρεις έτσι απλόχερα, να θυσιάζεσαι στη θυσία, να χαίρεσαι στη χαρά, να ανέχεσαι τον άλλο χωρίς περιφρόνηση και να μην τον κάνεις να αισθάνεται άσχημα γι’αυτό που είναι.
Αγάπη είναι ένα αίσθημα με αξία, είναι ένας συνεχής γλυκός πόνος στην καρδιά, που όσα χρόνια και να περάσουν υπερισχύει του έρωτα όταν αυτός χάνεται γιατί δεν δίνεις τίποτα άλλο πάρα μόνο τον εαυτό σου, έτσι είναι η αγάπη.


 Θυμάσαι τότε που σου είπα αγάπησε με
κι εσύ μου διέλυσες με πράξεις την ζωή
πράξεις που φώναζαν ....σε μισώ!!!
Εγώ όμως δεν έπαψα ποτέ να σ’αγαπώ…. ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top