Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες?

Μας έχει φάει τα σπλάχνα μας αυτή η χώρα, έχει βάλει σκοπό να μας ξεκάνει όλους σαν μια φόνισσα, μια μαστροπός, χωρίς τσίπα, χωρίς ντομπροσύνη, μια χώρα απρόσωπη και λαβωμένη από ρεμούλες και μίζες, χωρίς ντροπή, χωρίς μέλλον, και με συνεργώ την ρουφιάνα την τύχη μας.
Η χώρα του καρτέλ, και της μίζας, της αρπαχτής, με τις πιο άδικες προφυλακίσεις, με την ακριβότερη βενζίνη, η χώρα των καγιεν και των 592 euro, της παραπαιδείας, της φτώχιας και της ανεργίας, της κουμπαριάς, της ακριβείας, των κόπρων, η χώρα του τίποτα, έτσι την καταντήσανε του τίποτα.
Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της. Και οι δανειστές είναι εκείνοι που θα αποφασίζουν για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον ποια είναι τα κεκτημένα μας και ποια είναι τα δικαιώματά μας. Μέχρι τότε η Ελλάδα θα είναι μια απλή νότια φτωχή Νομαρχία της Ευρώπης με εναλλασσόμενους Νομάρχες που βεβαίως θα τους επιτραπεί να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωθυπουργού. Ενός πρωθυπουργού που θα εκλέγεται βεβαίως, μαζί με την ομάδα του, από κανονικές ελεύθερες εκλογές. Αυτό δεν θα μας το απαγορεύσουν.

Εντάξει κ. ευρωπαίοι το ξέρουμε αλλά σταματήστε πια να γκαρίζετε για το πόσο άχρηστη χώρα είμαστε, το έχουμε καταλάβει το εμπεδώσαμε, μόνοι μας τα καταφέραμε να μπλέξουμε, δηλαδή όχι ακριβώς είχαμε και μια βοήθεια από τους τριακοσίους, αλλά αν θα ξεμπλέξουμε και μόνοι μας αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως βοήθεια από αυτούς δεν θα πάρουμε, ίσα – ίσα θα μας τα πάρουνε όλα, και με την δική σας βέβαια συμμετοχή.

Δώστε μας τη χώρα μας πίσω, και όχι μόνο τον οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό θάνατο.
Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας.
Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Αυτό ακριβώς θέλουμε….

Θα τα σας τα πάρουμε πίσω….

2 σχόλια:

AATON είπε...

Δοκιμαστικό σχόλιο

Unknown είπε...

Σε μένα δουλέυει στο στο δικο σου;

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top