Μάγος είσαι;

Δεν είναι και λίγοι όλοι αυτοί οι αφελής που καταφεύγουν σε διάφορους τσαρλατάνους, ( μάγους, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, για να μάθουν τι; Για το μέλλον τους; Για την μοίρα τους; για το αν έχει γκόμενα ο άνδρας ή το αντίθετο; Για το άστρο των παιδιών τους; Για το αν είναι γερμένος ο σταυρός της μάνας τους; Και τόσα άλλα μικρά και μεγάλα που απασχολούν τον καθένα.
Όλοι μας θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα μας συμβεί στο μέλλον, σε μας και στην οικογένεια μας, αλλά αλήθεια τώρα, αν κάθε ένας από αυτούς είχε κάποιο χάρισμα και ήξερε να μας δώσει τη λύση στο πρόβλημά μας , τότε γιατί δεν
βρίσκει τον τυχερό αριθμό του Λαχείου ή του Τζόκερ, ακόμα γιατί δεν βρίσκουν κάποια λύση για μια σοβαρή ασθένεια και να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα, αλλά αντί αυτού ξεζουμίζουν τον κάθε έναν που θα πέσει στα χέρια τους.

Ας πάμε τώρα στην Λευκή και την Μαύρη μαγεία που εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν πιο πολύ γιατί υπήρχε ( και υπάρχει μέχρι και σήμερα από πολύ παλιά ), στην Ελλάδα από την εποχή του Πλάτωνα όπου και είχε ζητήσει την θανατική καταδίκη των Μάγων.

* Η Λευκή πηγάζει όπως λένε από τις δυνάμεις του καλού και είναι για καλό, είναι η επικοινωνία με αγαθές δυνάμεις που αποβλέπουν στο καλό, όπως η ονειρομαντεία, η νεκρομαντεία, η αερομαντεία, η χειρομαντεία, οι τεχνικές δηλαδή των διαφόρων μέντιουμ, είναι μορφές λευκής μαγείας.
* Η Μαύρη από τον Σατανά, και χρησιμοποιείτε για κακούς σκοπούς, όπως εκδίκησης αλλά και θανάτου, είναι γνωστή στο μεσαίωνα σαν σατανισμός.
Λέγεται ότι Θεσσαλία θεωρείται από τη μυθολογία και από τους αρχαίους ως η γη της Μαγείας και της θεραπείας.
Η Εκκλησία καταδικάζει τη μαγεία, διότι μαγεία σημαίνει υποδούλωση στον διάβολο, σημαίνει έλλειψη αγάπης, σημαίνει άγνοια και απουσία πίστεως στον αληθινό Θεό.

Από την άλλη πάλι τι το ψάχνεις με μαγικά φίλτρα και υπόγειες δυνάμεις, η Μαγεία είναι δίπλα μας κάθε μέρα την συναντάμε στην ευτυχία, στην υπομονή, στην ηρεμία, φτάνει μόνο να την ελέγξεις, να την χαλινώσεις.
Αν ψάχνεις για νεράιδες, και δαίμονες κάποια στιγμή θα τους βρεις, αν θέλεις μαγικά μαντζούνια για να μείνει το κορίτσι πλάι σου και αυτά θα τα βρεις, αν ψάχνεις όμως την αληθινή Μαγεία μην πας μακριά ρίξε μια ματιά δίπλα σου.

Η Μαγεία υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Εμείς όμως επιλεγούμε τι είναι μαγικό για τον καθένα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top