Η άνοδος και η πτώση δυο γιγάντων !!!



Των  Πρασίνων                  και τον                       Μπλέ
Δυο ομόσταυλες θυγατρικές ( του ομίλου Ν.Δ.Τ. Τοκογλίφ Ιντερνάσιοναλ Α.Ε.) και ικανότατες επιχειρήσεις με άξια, και ικανά στελέχη δυσεύρετα και οικογενειακά ταγμένα στο χώρο τους, με μεγάλο βιογραφικό που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να δώσουν λύση στο όποιος’ δήποτε

πρόβλημα παρουσιαζόταν στην επιχείρηση.

Οι δυο αυτές επιχειρήσεις μονοπωλούσαν για 40 και πλέον χρόνια το budget της ελληνικής αγοράς, και αυτό γιατί λόγω ελλιπής κατάρτισης, γνώσης και πείρας, καθώς και ανικανότητας των ανταγωνιστών τους.( Κ.Κ.Ε , ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, κ.λ.π.)
 Όλα αυτά τα χρόνια δημοπρατήθηκαν πάρα πολλά έργα, και πήραν την ανάθεση από τον μοναδικό εργοδότη τους, ή <<Ελληνικός λαός πάντα ίδιος 1821 – 2010. Ο.Ε.>> για την εκτέλεση τους.
Αλλά όπως και στις καλύτερες επιχειρήσεις η κακή διαχείριση, τα ρουσφέτια ο αθέμιτος ανταγωνισμός κ.λ.π. είναι κάποιοι από τους λόγους που καμιά φορά σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Τότε λοιπόν τι κάνεις για να σώσεις την επιχείρηση σου και να μην γίνουν απολύσεις? ο τρόπος είναι απλός.
Ρίχνεις λοιπόν όλες σου τις ευθύνες στον εργοδότη σου, ( και σε μερικά από λωλά πρόβατα ) που δεν είναι άλλος στην συγκεκριμένη περίπτωση από την <<Ελληνικός λαός πάντα ίδιος 1821 – 2010. Ο.Ε. >>.
Του θέτεις το πρόβλημα και τον αναγκάζεις ( πάντα με το καλό φυσικά ότι δεν έχουμε άλλο δρόμο ) να το δεχτεί, εξηγώντας του και παραθέτοντας του όλες τις πτυχές των προβλημάτων, αναλυτικά, όπως θα έκανε η οποιαδήποτε μεγάλη επιχείρηση.

                 Την συνέχεια την ξέρετε

Αλλά 40 χρόνια λιτότητας και βλέπουμε!!!!!!!!!

                                                       
          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top