Ακατανόητο μοιάζει το κάλεσμα της Πατρίδας


«Ο
ι προσπάθειες και τα παρακαλετά δεν έχουν σταματημό. Με νέους τρόπους και προσεγγίσεις αυτή την φορά προσπαθούν να εντείνουν το γενικό κάλεσμα για την επούλωση του οικονομικού τραύματος της χώρας. Πέντε απανωτά χρόνια και η ύφεση της ψευδολογίας και των ατελέσφορων συζητήσεων συνεχίζονται. Χωρίς καμιά διάθεση πλέον για την συνέχιση της ενίσχυσης και της ανικανότητας που αντιμετωπίζουμε, άρχισαν ήδη το ακόνισμα των ψαλιδιών για το τι μέλη γενέσθαι μπρος το νέο τριετές και λανθασμένο στρατηγικά μνημόνιο.

Ούτε να γελάσουμε δεν μπορούμε τώρα πια σ’ αυτή την δύσμοιρη χώρα αφού με το πρώτο κιόλας χαχανητό, πάνε και έρχονται τα αναμνηστικά ραβασάκια της εφορίας προκαλώντας στους κατοίκους τον πανικό και την πιστωτική ασφυξία.

Μνημόνια και μπούρδες με περικεφαλαία πλήττουν δεκάδες οικονομικές τάξεις, ξεζουμίζοντας τους κόπους μιας ζωής με σκοπό το παραμύθιασμα της οικονομικής ανάπτυξης, συντροφεύονται από την διαβεβαίωση πλουμιστών λόγων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

    Αλίμονο σε όλους αυτούς που γνώριζαν, που ξέρανε και δεν μιλάγανε, κτίζοντας δεσμούς φιλικούς προκειμένου σε καρέκλα να κατσικοθούν γιατί καιόντουσαν για μελλοντικές καριέρες με οποιοδήποτε κόστος και χωρίς να σε ρωτήσουν, απαιτούν σήμερα να ανταπεξέλθεις στις νέες προκλήσεις και αλλαγές που απαιτούνται έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μακροχρόνια μια καλύτερη ποιότητα ζωής.  



[Ο Φουρνιώτης ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top