Νευριασμένα σας παρακολουθώ…


«Σ
ταματήστε πια να κάνετε σαν παιδάκια και δώστε την λύση παραμερίζοντας τις ανευθυνότητες και τις αγκυλωμένες πιέσεις του παρελθόντος. Σχεδιασμοί και αποφάσεις ακαθόριστες πάνω σε αχαρτογράφητα νερά φέρανε όλα αυτά τα χρόνια αποτελέσματα και λύσεις ανυπόστατες επιμένοντας με ανευθυνότητα και με ενέσεις τόνωσης καταφέρατε να νομίζουμε ότι δώσατε τις λύσεις, ενώ αυτοσκοπός σας ήταν η όσο το δυνατόν πιο μακρόχρονη παραμονή σας στην εξουσία αδιαφορώντας παντελώς για την χώρα.

Ένα κακοπαιγμένο έργο με πρωταγωνιστές αρχολίπαρους και σπουδαρχίδες παρακολουθεί με αγωνία η Ελλάδα…τις εξελίξεις και τις συμφωνίες ενδεχόμενα σε μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και απίστευτα απαράδεκτη σε πλαίσια παρακινδυνευμένα με μια εμπιστοσύνη ανύπαρκτη και αντικοινωνική.

Εν αναμονή των έντονων διαπραγματεύσεων και συζητήσεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα που αποσκοπούν στην εμπειρία << Ηγέτη >> και την στελέχωσή του, μέσα από εισηγήσεις και στρατηγικές που θα συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διαβεβαιώσεις και στην ολοκλήρωση των συζητήσεων για την καλοσύνη του τόπου.

Ως κατάσταση σοβαρή και κρίσιμη παρουσιάζετε αναλυτικά ακόμα και σήμερα επισημαίνοντας τον άμεσο κίνδυνο και την εκτός ελέγχου κατάσταση δημιουργούν ατμόσφαιρα αποπνικτική που δίνατε ανά πάσα στιγμή να αποβεί άκρως επικίνδυνη.



[Ο Φουρνιώτης ]

1 σχόλια:

greecelands είπε...

Το Γολγοθά τσ΄αγάπης σου πώς θα τονε περάσω που πρέπει να 'χω δύναμη εις την κορφή να φτάσω

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top