Βασιστήκαμε σε λόγια σαθρά και ανυπόστατα


Η
αποτυχία των εκάστοτε κυβερνήσεων είχε σαν αποτέλεσμα την ολοφάνερη αναξιοπιστία προς τους δανειστές μας, με αποτέλεσμα την δέσμευση της χώρας με όρους και υπογραφές αμετάκλητες που αφορούν σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και την ίδια μας την ιστορία.

Ο κλονισμός του μεροκαματιάρη για μια ακόμα φορά είναι υπαρκτός και συνεχίζει να δυσκολεύει ανελλιπώς με άθλια μέτρα και επιβαρύνσεις που πολλαπλασιάζονται καθημερινά με τελευταία την απαίτηση του πολυνομοσχεδίου που η Κυβέρνηση θα προσπαθήσει να περάσει προσεχώς.

Οι νευρικές δηλώσεις και οι ανύπαρκτες υποσχέσεις των Υπουργών και των διαφόρων εκπροσώπων τους συνεχίζονται λες και δεν ενημερώνονται για τα όσα γίνονται εκτός συνόρων που αφορούν εμάς, προβάλλοντας επιδεκτικά την απροθυμία, την ανικανότητα και την έλλειψη παντελούς πολιτικής ευθύνης.

Λυπάμαι που νικηθήκαμε . Πιστέψαμε σε υποσχέσεις προεκλογικές στηριζόμενες σε μελέτες δανικές και χαμένες που ασκόπως οι αποφασιστικές θυσίες του Έλληνα μετατράπηκαν σε κόλαση… μια ισοπέδωση γενική, μια παγκόσμια ταπείνωση.


Ο Φουρνιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top