Δεν σας πιστεύει κανείς ρεεε…


Σ
ε ένα απέραντο κολοχανίο έχουν μετατραπεί τα δελτία ειδήσεων… Πολιτικοί τσακώνονται σαν τις γυναικούλες, στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές… αλλά για το πάπλωμα τίποτα!!!

Οι δημοσιογράφοι τους αβαντάρουν με τις ερωτήσεις τους ή τους διακόπτουν κατά το πώς θέλουν να περάσουν την γραμμή του καναλιού τους!

Οι μεν στους δε ρίχνουν βροχή τα ερωτήματα, για τα οποία υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις ώστε να ενημερωθεί επί της ουσίας.

Ο ένας όμως τα ρίχνει στον άλλο… Γιατί δεν είχατε προχωρήσει νωρίτερα στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας λέει ο ένας…Μα εσείς μιλάτε; απαντά δια της ερωτήσεως ο άλλος που μας φέρατε στην κατάσταση αυτή;

Όλο τα ίδια και τα ίδια… Αμπλαούμπλιδες…Το μάθαμε το πανηγυράκι!!!

Μην ξεγελιέστε όμως όλα αυτά είναι τα επικοινωνιακά τους τρικ, για να περνούν στο κόσμο την πάσα μα…κια που έχουν κάνει με το μαλακό!

Όσο για το μάρμαρο μιλάνε την Γαλλική και απαντούν άλλα αντί άλλων… Δεν ακούνε τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν τους συμφέρει! Tο επιτελείο της Κυβέρνησης στόχο έχει να μας ξεγελάσει και αυτή τη φορά, δημιουργώντας μια φταχτη κρίση, μέσω των δηλώσεων Ντερούζ, ώστε να μπει στο τραπέζι το θέμα της εκποίησης περιουσίας, τιμήματος 50 δις, αφού ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί ούτε στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου.

Ένα για αυτούς έχει αξία… Ποιος θα μαρκάρει τον άλλο καλύτερα ώστε να μην τους πάρουν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ή γιατί το κάνουν!!!

Για τον κοσμάκη δεν δίνουν δεκάρα δεν τους αφορά… Τους ενδιαφέρει μόνο να τον ξεγελάνε γιατί τον θεωρούν απλά μια μάζα που κινείται προς την κατεύθυνση που τους υποδείξουν αυτοί…


http://www.topontiki.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top