Δημοτική Αστυνομία - -πάρα πολύ ενδιαφέρον !!

Ότι σας γραφώ ισχύει νομικά.

Κι εγώ σε δημοτική αστυνομία είμαι (αλλά ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο). Οι κλήσεις της δημοτικής δεν πάνε πουθενά....η εφορία δεν τις δέχεται γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία του οδηγού (άρα όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το όχημα είναι για παράδειγμα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης, ή ο οδηγός; Ακόμα αν μπορούσε ο δήμος να τα πάρει μέσω εφορίας, νομίζεται θα έστελνε επιστολές

στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε εφορία; Μην τσιμπάτε.....Γι’ αυτό παίρνουν πινακίδες για να αναγκάζεται ο κόσμος να πληρώσει..... Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (η να πηγαίνεις στο δικαστήριο) είναι αυτές της αστυνομίας που στο τέλος γράφουν δικάσιμη την... μέρα.

Η Δημοτική αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δημάρχους για να κονομάνε οι δήμοι......(δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ ενώ αφήνουν να χτίζονται μεγάλες πολυκατοικίες με λίγες θέσεις για γκαράζ!! Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για το λόγο αυτό τέλη κυκλοφορίας.
Λύσεις: Η πιο απλή, δεν πληρώνετε τις κλήσεις (εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από 12 χρόνια!!!).

Στα ΙΧ βάζετε τα νούμερα μέσα από το παμπρίζ ώστε να φαίνονται αλλά να μην μπορούν να τα πάρουν Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.

Παρακαλώ διαδώστε αυτό το ποστ. Ας βρουν τα λαμόγια δήμαρχοι άλλο τρόπο να γεμίσουν τα ταμεία τους.

Το παρόν εστάλη από αναγνώστη

Σχόλιο αναγνώστη που εργάζεται και αυτός στη δημοτική αστυνομία!

Αυτό το άρθρο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Είναι αναληθές και παραπλανητικό. Επειδή εγώ εργάζομαι πραγματικά σε Δημοτική Αστυνομία σας λέω πως τα πρόστιμα της Δημοτικής καταλήγουν όπως και αυτά της τροχαίας στο ταμείο του κάθε Δήμου όπου βεβαιώνεται η παράβαση και άρα είναι έγκυρα και εισπράττονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Μην παίρνετε στο λαιμό σας τους αναγνώστες σας. Στο Υπουργείο δεν είναι έτσι απλό να δηλώσεις κλοπή ή απώλεια πινακίδων. Οι πινακίδες φυλάσσονται στη Δημοτική Αστυνομία και γίνεται διασταύρωση με το υπουργείο. Είναι ποινικό αδίκημα αυτό που συμβουλεύει να κάνουν οι πονηροί το άρθρο σας...http://www.ramnousia.com/2010/11/blog-post_3769.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top