Και εδώ τέλειωσαν όλα!!

Νέο νόημα, νέα σελίδα, νέα εμπειρία. Αλήθεια νέες; δεν το νομίζω παλιά είναι όλα, και οι λέξεις ακόμα παλιές και αυτές, τόσο παλιές που χάσανε την σημασία τους.
Ξεχαστήκαν μέσα στο χρόνο, και δημιουργήθηκαν καινούργια νοήματα, καινούργιες απόψεις, καινούργια πιστεύω.
Και εσύ; Εσύ τι κάνεις; Χαμένος είσαι και εσύ μέσα στη ρουτίνα και όλο στα ίδια και στα ίδια, έπαψες να ενδιαφέρεσαι για όλα εκείνα που πίστευες, για όλα εκείνα που είχαν σημασία για σένα, και που από όμορφα και αληθινά ξαφνικά
μουντά και μαύρα.

Μην νομίζεις πως όλα τελείωσαν και πλέον είναι αργά, τίποτα δεν τελείωσε όλα τα’χεις μέσα σου και μάλιστα ανεξίτηλα γραμμένα, εκεί μέσα στη καρδιά κάτω αριστερά, καλά αποθηκευμένα, όσα Delete και να πατήσεις αυτά δεν σβήνουν.

Βγες λοιπόν έξω από το καλούπι που σου φτιάξανε, και πάλεψε – πάλεψε για όλα αυτά που πιστεύεις, για αυτά που σε ενοχλούν, για αυτά που σε χαλάνε και σε εμποδίζουν.

Έλα αντιμέτωπος με το φόβο σου, γίνε ένα με αυτόν, δάμασέ τον γίνε ο καλύτερος του φίλος, και αν δεν τα καταφέρεις και λυγίσεις, μην χαλαρώσεις μην τους δώσεις το δικαίωμα να σε πληγώσουν, ανασκουμπώσου και ξεκίνα πάλι από την αρχή.

Και μην νομίζεις πως θα τελειώσεις έτσι εύκολα μαζί τους, θα σου πάρει μια ζωή, μα τότε όμως θα έχεις ζήσει την ζωή.


"All my Posts"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας για όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

 
back to top